محل تبلیغات شما

برترین‌ها: کراکر یک نوع غذای خشک درست شده با آرد است. کراکر به انواع و شکل‌های مختلفی درست می‌شود و بعضی از آن‌ها با برخی مواد مثل نمک، سبزیجات معطر، دانه و تخمه یا پنیر طعم‌دار شده‌اند که یا به خمیر اضافه شدند یا روی آن‌ها پاشیده شده است. کراکر‌ها اغلب به عنوان میان وعده و یا همراه با غذا‌های مایع و یا نرم استفاده می‌شوند.

کراکر‌ها یکی از آن خوراکی‌های دوست داشتنی هستند که هر کسی در هر سنی به آن‌ها علاقه دارد. این خوراکی ترد و شکننده که نام فارسی آن نان خشک است، گاهی خودش یک میان وعده است و گاهی هم همراه با غذا‌هایی مثل پنیر یا برش‌های گوشت مصرف می‌شود. گاهی داخل دیپ زده می‌شود و گاهی هم خوراکی‌های دم دستی مثل مربا، کره یا کره بادام زمینی روی آن زده می‌شود. کراکر‌ها طعم ملایمی دارند و گاهی اوقات شیرین و گاهی هم شور هستند. کراکر را همچنین می‌توان به عنوان نان تلیت استفاده کرد و داخل سوپ یا آبگوشت ریخت.

کراکر به دلیل ساختار خشک و سبکی وزن به عنوان یک غذای قابل حمل شناخته می‌شود بنابراین برای سربازها، کوهنورد‌ها و افرادی که سفر‌های خارج از شهر و یا برای زمان‌های طولانی دارند، گزینه مناسبی است. این نوع نان خشک به دلیل ترد بودن و حداقل میزان آب موجود در آن، کمتر دچار کپک زدگی می‌شود و برای مکان‌هایی با امکانات کم، بهتر از نان معمولی است.

کراکر بر حسب مواد تشکیل دهنده و یا موادی که روی آن پاشیده می‌شود انواع مختلفی دارد. کراکر شیرین، کراکر نمکی، کراکر پنیری و یا کره‌ای از این نوع هستند. کراکر گراهام و بیسکویت دیجستیو بیشتر در رده کلوچه‌ها قرار می‌گیرند تا کراکر‌ها البته هر دوی آن‌ها به عنوان تنقلاتی مفید برای سلامتی معروف هستند و کراکر گراهام که نوع شیرین آن‌هاست. من کراکر گراهام را بعدا در مطلبی جداگانه به شما یاد خواهم داد، اما در زیر چندین نوع کراکر با توجه به ذائقه و عادات تغذیه‌ای منتفاوت شما قرار داده‌ام تا هر کدام را که دوست داشتید، درست کنید.

کراکر ساده خانگی

انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه

این کراکر خانگی از نوع نان خشک ورقه‌ای است که می‌توان آن را با انواع غذا‌ها مثل سوپ، سس و انواع دیپ‌ها و حتی املت‌ها مصرف کرد. در این نان مقداری هم شوید خشک ریخته می‌شود و از این نظر شبیه نان‌های جویی ست که در فروشگاه‌های مواد غذایی وجود دارد.

وقتی که دوست‌تان برای یک بعدازظهر به دیدن‌تان می‌آید، بهترین خوراکی کراکر و پنیر است. من همیشه مقداری کنجد هم روی پنیر می‌ریزم تا طعم آجیلی و خوشمزه داشته باشد.

مواد لازم:

  • آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • سبزیجات تازه مورد علاقه: ۲ قاشق چای‌خوری (اینجا از شوید استفاده شده)
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • پنیر مورد علاقه برای سرو (من پنیر ریکوتای خانگی را ترجیح می‌دهم)

انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه

طرز تهیه:

۱. فر را با حرارت ۲۳۰ درجه روشن کنید. آرد، شوید، فلفل، نمک و روغن زیتون را داخل غذاساز بریزید و تا زمانی که به طور یکدست شوند، مخلوط کنید. اگر غذاساز ندارید از قطعه خمیرزن همزن استفاده کنید.

۲. آب را افزوده و باز هم مخلوط کنید تا زمانی که خمیر شروع به چسبیدن به همدیگر کند (حدود ۱۰ ثانیه). خمیر را برداشته و به آرامی با دستان‌تان به همدیگر فشار دهید تا یک توپ را شکل دهید و بعد آن را به ۴ تکه برش بزنید. بگذارید خمیر حدود ۱۰ دقیقه استراحت کند.

۳. هر تکه خمیر را با وردنه تا حد امکان نازک کنید. اگر خمیر شروع به جمع شدن کرد، بگذارید کمی بیشتر استراحت کند. خمیرتان باید خیلی خیلی نازک باشد. وقتی که خمیر را با وردنه صاف و نازک کردید، آن را روی یک تکه کاغذ مومی قرار دهید و داخل سینی فر بگذارید.

۴. آن را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بپزید، اما مرتب آن را بررسی کنید تا مطمئن شوید که خیلی تیره نشود، هر تکه کراکر را برگردانده و ۴ تا ۵ دقیقه دیگر آن را بپزید. فر را خاموش کنید و بگذارید کراکر حدود ۱ تا ۲ ساعت در فر بماند تا کاملا خشک و ترد شود.

۵.  نان خشک را به صورت قطعات دلخواه بشکنید و با پنیر نرم و یا عسل و به همراه مقداری چای یا دمنوش گرم سرو کنید و ساعاتی لذت بخش داشته باشید.


کراکر نمک دریا و رزماری

انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه

کراکر نمک دریا و رزماری برای ظرف پنیر شما عالی است. به هنگام صبحانه و یا عصرانه داخل ظرف پنیرتان چند چیر می‌گذارید، گردو، گوجه، خیار، زیتون، سبزیجات معطر و حتی پیاز؛ این‌ها چیز‌هایی هستند که در ظرف پنیرتان می‌گذارید، اما اگر این‌ها با کراکر نمکی همراه باشند دیگر همه چیز کامل است.

این کراکر نمکی با وجود رزماری یا همان رومارن طعم خوب و تندی دارد. رزماری یک گیاه معطر و خوشبو است که اغلب به خوراک‌های گوشتی و بخصوص مرغ اضافه می‌شود. اگر دور و برتان رزماری نیست می‌توانید آن را در یک قوطی یا گلدان کوچک داخل آشپزخانه پرورش دهید. نام گیاه رزماری را در اغلب پماد‌های ضد درد عضلانی و دارو‌های ضد ریزش مو می‌بینید.

مواد لازم:

  • آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • نمک دریای درشت: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • رزماری تازه: ۱ قاشق غذاخوری ریز خرد شده
  • روغن زیتون: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • نمک دریای اضافه برای پاشیدن روی کراکر

انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه

طرز تهیه:

۱. فر را را با حرارت ۲۵۰ درجه روشن کنید.

۲. آرد، نمک، شکر و رزماری را داخل کاسه بریزید و با همزن سیمی بهم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

۳. آب و روغن را داخل آن بریزید، بهم بزنید تا زمانی که کاملا با هم مخلوط شوند.

۴. خمیر را روی کاغذ روغنی مخصوص فر که کمی هم آردپاشی شده بگذارید (کاغذ باید بزرگتر از سینی فر باشد).

۵. خمیر را با وردنه صاف کنید. سعی کنید تا جایی که ممکن است آن را نازک کنید. نهایتا ۱/۴ سانتی‌متر قطر داشته باشد. اگر خمیر خیلی چسبناک است کمی آرد اضافه کنید. سعی کنید که ضخامت آن در همه قسمت‌ها، یکدست باشد به این ترتیب در فر به طور یکدست می‌پزد.

۶. لبه‌های خمیر را در صورت دلخواه ببرید. لبه‌ها معمولا نازکتر می‌شوند بنابراین قبل از اینکه نان پخته شود، لبه‌های آن می‌سوزد.

۷. خمیر را با استفاده از کاتر پیتزا به صورت مربع برش بزنید. آن را با کمی آب برس بزنید و در صورت دلخواه کمی بیشتر نمک دریا روی آن بپاشید. از چنگال استفاده کنید و هر مربع را چند بار سوراخ کنید.

۸. خمیر را که روی کاغذ روغنی است، داخل سینی فر و داخل فر بگذارید. فورا دما را به ۲۱۰ درجه کاهش دهید.

۹. آن را به مدت ۱۲ تا ۱۷ دقیقه بپزید یا تا زمانی که کراکر‌ها شروع به طلایی شدن، کند.

۱۰. برای سبزیجات معطر می‌توانید از سبزیجات مورد علاقه خودتان مثل ریحان، شوید، مرزه و یا سایر سبزیجات معطر استفاده کنید.


کراکر کره‌ای

انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه

این نوع کراکر شیرین تقریبا شبیه به کراکر‌های تجاری هستند. طعم کره‌ای و بافت ترد و سبک هم برای بزرگسالان و هم کودکان جذاب است. اگر هرگز تلاش نکردید خودتان کراکر درست کنید باید این کار را انجام دهید. درست کردن کراکر بسیار آسان است و میان وعده‌ای خوشمزه و چند منظوره هستند.

از آنجایی که که این کراکر‌ها کمی شیرین هستند برای یک پنیر تند و شور عالی هستند و می‌توانید آن‌ها را همراه با پنیر صبحانه یا عصرانه‌تان سرو کنید. پنیر‌های محلی مثل پنیر لیقوان و یا پنیر ریکوتای خانگی که کمی هم شل باشد خیلی برای این نوع کراکر مناسب است. ترشی پنیر با شیرینی کراکر، تعادل مزه خوبی برقرار می‌کند.

مواد لازم:

  • آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • کره: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱/۳ پیمانه

انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه

طرز تهیه:

۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سلسیوس روشن کنید.

۲. کف یک سینی را با کاغذ مخصوص فر بپوشانید.

۳. آرد، شکر و نمک را داخل غذاساز بریزید.

۴. کره را اضافه کنید و تا زمانی که کره کاملا با مواد مخلوط شود، به مخلوط کردن ادامه دهید.

۵. در حالی که غذاساز در حال کار است، آب اضافه کنید و تا زمانی که خمیر یکدست شود به مخلوط کردن ادامه دهید. در صورت نیاز، غذاساز را خاموش کرده و همه تکه‌های خمیر را به پایین برانید تا مطمئن شوید که همه مواد به خمیر اضافه شدند.

۶. وقتی خمیر صاف و یکدست شد، خمیر را برداشته و به ۴ تکه مساوی تقسیم کنید.

۷. به آرامی سطح کار را آردی کنید و تکه‌های خمیر را به شکل یک مستطیل بزرگ پهن کنید. وقتی که خمیر را وردنه کشیدید، مرتب آن را بلند کنید و بچرخانید تا از چسبیدن آن به سطح کار جلوگیری کنید. خمیر را تا جایی که می‌توانید نازک کنید. کراکر‌های نازک‌تر، تردتر و خوشمزه‌تر هستند.

۸. با استفاده از کاتر پیتزار یا چاقوی کره خمیر را به شکل کراکر‌های مربعی با پهنای ۳ سانت برش بزنید. اگر در مورد تکه‌های کناری خمیر مشکل دارید، می‌توانید آن را به شکل توپ درآورید یا فقط به شکل کراکر‌های بی شکل درآورید.

۹. کراکر‌ها را روی سینی فر بگذارید و همان فرایند را با هر کدام از توپ‌های خمیری انجام دهید.

۱۰. کراکر‌ها را روی سینی کاغذ گرفته بگذارید و تا زمانی که ترد و کمی قهوه‌ای شوند، آن‌ها را بپزید یعنی حدود ۱۰ دقیقه.

۱۱. پس از پخت کامل، آن‌ها را خنک کرده و در ظرفی دردار نگهداری کنید.

ترفند‌ها

  • برای افزودن به طعم و بافت کراکر، سعی کنید مقداری نمک دریای درشت یا دانه‌هایی همچون تخم خشخاش یا کنجد روی سطح کراکر‌ها بپاشید بعد آن‌ها را بپزید.
  • برای نوع دیگر، با نسبت‌هایی از آرد کامل گندم (همان مقدار در دستورالعمل)، امتحان کنید. شما می‌توانید از تنها یک نوع یا مخلوطی از هر دو نوع استفاده کنید و ببینید که نتیجه چه تفاوتی دارد. به نسبت آن‌ها برای پختن توجه کنید تا بتوانید براحتی آن را دوباره درست کنید.
  • این کراکر‌های خانگی خودشان خوشمزه هستند، چون بخشی از بشقاب پنیر است یا در حمص یا دیگر دیپ‌ها زده می‌شود. اگر برای درست کردن خمیر کامل، برنامه ریزی نکردید، باید دور خمیر کراکر را پلاستیک بپیچید و آن را فریز کنید. موقع استفاده آن را یخ زدایی کنید و دستورالعمل‌های بالا را در مورد وردنه کشیدن، دنبال کنید.

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه بهترین نان ذرت را یاد بگیریم!

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

کراکر ,خمیر ,۱ ,پنیر ,فر ,قاشق ,آن را ,خمیر را ,را با ,را به ,کنید و ,داخل غذاساز بریزید ,پنیر ریکوتای خانگی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عسل خالص، طبیعی و ممتاز کوهستان، مرغوبترین عسل ایران kunetepo پایگاه اشعار توحیدی | شعر حضرت خداوند bammountbaleb middsoundfeta winxclub55 nsatworesett apundesry امادگی ازمون وکالت tiodiconrui