محل تبلیغات شما

ایرنا زندگی: کشک بادمجان، این غذای پرطرفدار، یکی از غذا‌هایی است که کمتر کسی پیدا می‌شود که علاقه‌ای به آن نداشته باشد و بسیار طرز تهیه راحتی دارد. حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده‌های غذایی‌مان را گیاهی درست کنیم.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۸ عدد
  • کشک: ۶ قاشق غذاخوری
  • مغز گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سیر: ۸ حبه
  • نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع

طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. بادمجان‌های سرخ‌شده را با گوشت‌کوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویه‌ها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

۲. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

۳. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام ۱ قاشق کنار بگذارید.

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه بهترین نان ذرت را یاد بگیریم!

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

کشک ,تهیه ,قاشق ,داغ ,طرز ,مواد ,طرز تهیه ,تهیه کشک ,تفت دهید ,کنید و ,بریزید و

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تکرار شدنی ها scaptulebo پل تاریخی دزفول Helen's life Scott's receptions حسابداری AC30 و حسابر30، پایان نامه، از هنرستان تا دانشگاه پیشگامان زارچ|اینترنت adsl |پیشگامان کویریزد soundcapathyl tentpolocphy مرکز مشاوره کنکور معراج ( دکتر امیرحسین خاضع )