محل تبلیغات شما

خوركی های شب یلدا(2)

پاپ کورن و سس کارامل نمکی

شب نشینی در شب چله با خوراکی‌های مخصوص شب یلدا

پاپ کورن یکی از تنقلاتی ست که در اغلب جشن‌های خانوادگی و دورهمی‌های دوستانه پای ثابت میز خوراکی‌ها ست. پاپ کورن کارامل نمکی از نوع پاپ کورن‌های عادی نیست که آن را با دست بردارید و در دهان بیندازید این پاپ کورن قدری چسبناک است و باید با چنگال سرو شود ضمن اینکه به خاطر داشتن سس کارامل نمکی مزه متفاوتی دارد. این پاپ کورن کاراملی همانند نوع کرانچی حاوی نمک دریاست که به آن طعم می‌دهد و بخاطر استفاده ظاهر زیبا و دوست داشتنی دارد. درست کردن سس کارامل نمکی یکی از ساده‌ترین کار‌ها در شیرینی پزی و آشپزی است، چون تنها از چند ماده محدود تشکیل می‌شود، اما نتیجه کار فوق العاده است.

این پاپ کورن را می‌توان به صورت توپ‌های پاپ کورن هم درآورد و هر کدام را در پلاستیک پیچاند و انتهای پلاستیک را گره زده و روبان بزنید تا هر کس سهم خودش را بردارد. می‌توانید هر کدام را در قالب مافین گذاشت و داخل ظرف سرو شیرنی چند طبقه بچینید. برای درست کردن پاپ کورن و سس کارامل نمکی به مقداری پاپ کورن آماده، شکر قهوه‌ای روشن، کره، شربت ذرت، نمک دریای ریز، شیر عسلی و وانیل نیاز دارید. دستور تهیه پاپ کورن در مایکروفر را هم همراه دستورالعمل این خوراکی می‌بینید.

مواد لازم:

  • ذرت: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • شکر قهوه‌ای روشن: ۲ و ۱/۴ پیمانه
  • کره: ۱ پیمانه
  • شربت ذرت روشن: ۱ پیمانه
  • نمک دریای ریز: ۲ قاشق چای‌خوری
  • شیر عسلی: ۱ قوطی
  • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری

شب نشینی در شب چله با خوراکی‌های مخصوص شب یلدا

طرز تهیه:

۱. پاپ کورن را داخل دو کاسه بزرگ یا یک کاسه خیلی بزرگ بریزید. داخل ماهیتابه‌ای گود یا قابلمه، شکر قهوه‌ای، کره، شربت ذرت و ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک را با هم مخلوط کنید.

۲. مخلوط را روی گاز با شعله بالاتر از متوسط به جوش برسانید، مرتب بهم بزنید. وقتی که به جوش رسید، شیر عسلی را اضافه کنید سپس بگذارید بجوشد و مخلوط بپزد، مرتب آن را بهم بزنید تا موقعی که دمای آن روی دماسنج آشپزی ۱۴۳ درجه سلسیوس باشد.

۳. مخلوط را از روی گاز برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید سپس ۱ قاشق چای‌خوری نمک دریای ریز را داخل آن بریزید (می‌توانید ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک دریای باقیمانده را داخل مخلوط بریزید یا برای ریختن روی ذرت‌های بوداده کنار بگذارید).

۴. نیمی از کارامل را روی پاپ کورن بریزید و مخلوط کنید و بقیه را هم روی آن به صورت نواری بپاشید، بقیه نمک دریا هم حین بهم زدن سس با ذرت بپاشید بطوری که کل ذرت‌ها به سس کارامل نمکی آغشته شود.

۵. بگذارید سس خنک شود، سس داخل ظرفی دردار نگهداری کنید.

شب نشینی در شب چله با خوراکی‌های مخصوص شب یلدا


طرز تهیه ذرت بوداده در مایکروفر

شب نشینی در شب چله با خوراکی‌های مخصوص شب یلدا

مواد لازم:

  • دانه ذرت: ۱ و ۱/۴ پیمانه

شب نشینی در شب چله با خوراکی‌های مخصوص شب یلدا

طرز تهیه:

۱. دانه‌های ذرت را داخل پاکت قهوه‌ای بریزید. بالای پاکت را دو بار تا کنید. تای پاکت به اندازه ۲ سانت باشد. توجه کنید که به آن چسب نواری نزنید و فقط آن را تا کنید.

۲. پاکت را داخل مایکروفر گذاشته و روی قدرت بالا گرم کنید تا زمانی که به آرامی شروع به پف کردن ذرت‌ها کنید (حدود ۲ ثانیه فاصله بین هر بار ترکیدن ذرت)، بسته به اندازه مایکروفر به مدت ۲ تا ۲ و ۱/۲ دقیقه طول می‌کشد.

۳. آن را از مایکروفر درآورده و با ادویه دلخواه مزه‌دار کنید.


چیپس کدو حلوایی

شب نشینی در شب چله با خوراکی‌های مخصوص شب یلدا

چیپس کدو حلوایی ترد و برشته بسیار سالمتر از چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار است. اگر طعم کدو را دوست داشته باشید این چیپس یک جایگزین عالی برای چیپس سیب زمینی است. این چیپس بخاطر استفاده از ادویه‌ها حسابی طعم‌دار شده و از این جهت مزه بهتری نسبت به کدوی طبیعی دارد.

برای اینکه چیپس کدو تهیه کنید باید آن را با رنده مخصوص ورقه کردن سبزیجات، آن را به صورت ورقه‌های نازک درآورید سپس با استفاده از کاتر بیسکویت یا کلوچه آن را گرد برش بزنید. توجه کنید که این چیپس‌ها موقع پختن جمع شده و کوچک می‌شوند بنابراین آن را زیاد کوچک برش نزنید. در اینجا به جای سرخ کردن در روغن از روش پختن در فر استفاده می‌شود که در نتیجه چیپس سالم‌تر و رژیمی‌تر خواهد بود.

مواد لازم:

  • کدوی شکری: ۱/۲ یک عدد
  • نمک دریا: به اندازه لازم
  • پودر دارچین: اختیاری

شب نشینی در شب چله با خوراکی‌های مخصوص شب یلدا

طرز تهیه:

۱. فر را با حرارت ۱۰۵ درجه سلسیوس روشن کنید. ۲ عدد سینی فر را کاغذ بگیرید. کدو تنبل را با استفاده از رنده ورقه کن به صورت ورقه‌های بزرگ به اندازه رنده برش بزنید. پوست آن را از قبل جدا کنید. با استفاده از نازک‌ترین تیغه این کار را انجام دهید تا برش‌هایی نازک داشته باشید.

۲. در صورت دلخواه دایره‌ها را با کاتر بیسکویت یا کلوچه برش بزنید. توجه کنید که قطر چیس دو برابر بزرگتر از اندازه نهایی باشد که در نظر دارید، چون موقع پختن جمع خواهند شد. آن‌ها را به صورت یک لایه داخل سینی پخش کنید.

۳. آن‌ها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید (زمان پخت به میزان زیادی بستگی به اندازه چیپس دارد) یا تا زمانی که چیپس شروع به جمع شدن کرده، لبه‌ها موقع لمس کردن برشته احساس شوند و شروع به قهوه‌ای شدن کنند. فر را خاموش کنید و بگذارید چیپس‌ها داخل فر بمانند تا به طور کامل خنک شوند. این باعث می‌شود که رطوبت باقیمانده آن‌ها جذب شود. بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه (و وقتی فر دیگر گرم نیست)، چیپس کدو تنبل باید به طور کامل ترد و کرانچی باشد. روی چیپس نمک و دارچین بپاشید. چیپس پس از مدت زمانی تردی خود را از دست خواهد داد و بیشتر نرم خواهد شد و بعد از روز اول نرمتر خواهد بود. شما می‌توانید آن‌ها را دوباره در فر ترد و برشته کنید. آن‌ها را در ظرفی دردار نگهداری کنید.

شب نشینی در شب چله با خوراکی‌های مخصوص شب یلدا

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه بهترین نان ذرت را یاد بگیریم!

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

۱ ,۲ ,کورن ,پاپ ,چیپس ,داخل ,پاپ کورن ,آن را ,و ۱ ,را با ,۱ ۲ ,ظرفی دردار نگهداری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجله سفر و گردشگری Vape دستگاه های بررسی و اخبار Ramiro's memory woolderslingco knobsulrital wolf noir Martha's blog الکترونیک توسعه همه جانبه و پایدار در گرو هوشمندی و دوستی در منطقه و جهان است