ماگ بلوندی
بلوندی و براونی یکی از محبوبترین دسرهای درست شده در فر هستند. بلوندی بدون شکلات با ظاهری بلوند رنگ است. بلوندی نسبت به براونی، غلیظ، لطیف و متراکمتر است و طعمی شیرین کارامل مانند دارد. در اینجا به جای ۳۰ یا ۴۰ دقیقه زمان صرف تنها د رعرض چند دقیقه کوتاه، میتوانید آن را درست کنید. این میان وعده عالی را میتوان همراه با چای یا نوشیدنیهای گرم به عنوان عصرانه میل کرد.
مواد لازم
- کره: ۲ قاشق غذاخوری، ذوب شده
- شکر قهوهای: ۳ قاشق غذاخوری
- شیر: ۳ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- آرد: ۶ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
- چیپس شکلاتی سفید: ۱ قاشق غذاخوری
- تافی کاراملی: ۴ عدد، خرد شده
- بستنی و سس کارامل برای تزئین: اختیاری
طرز تهیه
۱. کره را داخل یک ماگ بزرگ داخل مایکروفر ذوب کنید.
۲. شکر قهوهای، شیر و وانیل را ازوده و مخلوط کنید تا زمانی که شکر حل شود.
۳. به تدریج با آرد، نمک و بیکینگپودر بهم بزنید. خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.
۴. شکلات چیپسی سفید و تافی کاراملی را اضافه کنید. روی آن را پوشانده و به مدت ۲ روز در یخچال قرار دهید. وقتی آماده پختن هستید، آن را به به مدت ۱ دقیقه و ۲۰ ثانیه در مایکروفر بپزید. اگر خمیر به نظر میرسد خوب نپخته، آن را به مدت ۳۰ ثانیه دیگر بپزید.
۵. روی آن را با سس کارامل و بستنی تزئین کنید.
پای کدو
این یکی از آن دسرهای پاییزی است که با رنگی زیبا و طعمی خوشایند یک طعم و عطر گرم را ایجاد میکند. مواد تشکیل دهنده این پای کدو با مشابهت بسیار همسان با نمونه در فر هستند. به جز اینکه آن همه دردسر برای درست کردن خمیر و جای دادن آن در ظرف مخصوص فر ندارید. اینجا با مایکروفر همه چیز راحت شده است. پای کدو در ماگ برای موقعی که دلتان چیزی شیرین میاخواهد، اما نمیخواهید یک پای کامل درست کنید، عالی است. این دستورالعمل به طور جالبی آسان است و حتی بچهها هم میتوانند آن را درست کنند.
مواد لازم
- مینی کوکی: ۲ عدد، خرد شده به صورت ۲ قاشق غذاخوری خرده کلوچه (یا بیسکویت ساقه طلایی)
- پوره کدو: ۱/۳ پیمانه
- تخممرغ: ۱ عدد
- شیر: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر قهوهای: ۲ قاشق غذاخوری
- ادویه پای کدو: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: مقدار کمی بین دو انگشت
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱. در کاسهای کوچک، پوره کدو، تخممرغ، شیر، شکر قهوهای، ادویه پای کدو و نمک را بهم بزنید تا زمانی که هیچ بخش گلوله شدهای در آن نباشد.
۲. کلوچه خرد شده را داخل ته ماگ بریزید.
۳. مخلوط پای کدو را روی این بخش بریزید.
۴. به مدت ۱ و ۱/۲ تا ۲ دقیقه در مایکروفر بپزید. هر ۳۰ ثانیه آن را چک کنید. ممکن است به میزان جزئی مرطوب به نظر برسد، اما پس از خنک شدن، سفت میشود. زمان پختن بر اساس مایکروفر شماست.
۵. با دقت از داخل ماگ درآورید. چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود. آن را با خامه زده شده تزئین کنید و در یخچال به مدت ۲۴ ساعت نگهداری کنید.
کلوچه شکری
کلوچه شکری یکی از کلوچههای مخصوص کریسمس است. این کلوچه معمولا با قندهای رنگی سبز و قرمز تزئین میشود. برای درست کردن کلوچه شکری در فر باید مواد را با همزن میکس کنید. بعد بگذارید در یخچال خنک شود سپس خمیر را با وردنه صاف کرده و آنها را در فر بپزید. بعد از پختن کلوجهها هم روی آنها تزئین میشود. تصور کنید شما همان طعم را با زحمتی کمتر ایجاد کنید. کلوچه شکری ماگ همانقدر زیبا خواهد بود و دلنشین.
مواد لازم
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: کمی
- زرده تخممرغ: ۲ عدد
- آرد: ۶ قاشق غذاخوری
- قند رنگی: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱. کره را در ماگ ریخته و در مایکروفر به مدت ۳۰ ثانیه ذوب کنید.
۲. شکر را افزوده و بهم بزنید.
۳. زردههای تخممرغ را هم با آن مخلوط کنید.
۴. آرد، نمک و قند رنگی را داخل ماگ ریخته و تا زمانی که ترکیب شود، بهم بزنید.
۵. خمیر را بین دو ماگ تقسیم کنید.
۶. روی آن قند رنگی پاشید و در مایکروفر هر ماگ را جداگانه به مدت ۴۵ ثانیه تا ۱ دقیقه بپزید.
۷. آن را با مقداری باترکریم تزئین کرده و لذت ببرید.
منابع: fda, who, biggerbolderbaking
راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر
قاشق ,۲ ,۱ ,ماگ ,مایکروفر ,مدت ,آن را ,به مدت ,را با ,۲ قاشق ,پای کدو ,قاشق چایخوریطرز تهیه۱
درباره این سایت