محل تبلیغات شما

ایرنازندگی: مزه‌دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین کار‌ها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فن‌های این مزه‌دار کردن را یاد بگیرید می‌توانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید.

چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

۱. ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خرد ماهی برود.

۲. سپس لیمو ترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید.

۳. زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و مقدار کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.

۴. مقدار کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.

۵. چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید

۶. به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی خوب مزه‌دار شود.

۷. سپس می‌توانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ کنید.

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه بهترین نان ذرت را یاد بگیریم!

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

ماهی ,روی ,مزه‌دار ,کمی ,سپس ,بگذارید ,روی ماهی ,ماهی را ,مقدار کمی ,چطور ماهی ,را مزه‌دار

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اشعار زیبا ،دلچسب و ناب terpgalunglars Ivan's game tyrrmaddotel جلال مظلوم شعر روستا Ladonna's info فروشگاه خرید پیامکی انجام پروژه های برنامه نویسی Daniel's blog lodinehriy