محل تبلیغات شما

ایرنا زندگی: حالا که فصل کنگر آمده بهترین فرصت است که خورشتش را درست کنیم و از طعم آن لذت ببریم. این خورشت خوشمزه را می‌توانید برای افطار درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت

مواد لازم:

  • کنگر:۱ کیلوگرم
  • گوشت ماهیچه: نیم کیلو
  • پیاز داغ: ۲ تا ۳ قاشق
  • آبغوره: نصف پیمانه
  • رب گوجه: ۲ ق س
  • غوره: پیمانه
  • زعفران و دارچین: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • جعفری: ۱۰۰ گرم
  • نعناع: ۵۰ گرم

طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت

طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. گوشت را به مقداری زردچوبه آغشته کنید و در روغن سرخ کنید؛ بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب جوش داخل ظرف گوشت بریزید و بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

۲. کنگر‌ها را هم در مقداری روغن سرخ کنید. بعد از نیم‌پز شدن گوشت، کنگر‌های سرخ شده و نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت و کنگر کنار هم پخته شوند و در حین پخت فلفل و نمک را هم به آن‌ها اضافه کنید.

۳. رب گوجه فرنگی و آبغوره را هم به همراه غوره به خورشت اضافه کنید و در آخر پیاز داغ، دارچین و زعفران را داخل خورشت بریزید و بعد از اینکه خورشت جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه بهترین نان ذرت را یاد بگیریم!

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

خورشت ,گوشت ,کنگر ,هم ,میزان ,مقداری ,کنید و ,و در ,بعد از ,را هم ,اضافه کنید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

افق های آرمانی cragenrenre ساعت ورزشی سونتو SUUNTO - خرید از www.SportWatch.ir ساعت مچی مردانه ارزان Hae Jinspired افسانه دونگ یی عاقبت دانلود بازی و برنامه , اندروید و پی سی بهار در سرزمین عجایب!:) brothtichila