محل تبلیغات شما

ایرنا زندگی: در مدت خانه نشینی، ناخواسته غذا‌ها برایمان تکراری شده است. چه می‌شود کرد؟ با همان موادی که در خانه دارید طعم جدیدی را در آشپزخانه با ما خلق کنید.

ذائقه ما به گونه‌ای است که اگر یک غذا را زیاد بخوریم از آن زده می‌شویم تا مدتی اصلا به آن لب نمی‌زنیم. بهتر است حواسمان به تنوع غذایی هم باشد؛ اما مگر با ماکارانی و گوشت‌چرخ کرده چند نوع غذا می‌شود درست کرد؟ اگر همین مواد را به ایتالیایی‌ها بدهیم با اضافه کردن کمی ففل دلمه‌ای یا تغییر شکل ماکارونی بیش از ۵ نوع غذا تحویل می‌دهند. از آنجایی که ما فقط ماکارانی را مانند لوبیا پلو با مواد دم می‌گذاریم، ما در این مطلب به کمک آمده ایم که با کمی تغییر بتوانید ماکارانی را جذاب و خوشمزه‌تر نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • گوشت چرخ‌کرده یا سویا: ۳۰۰ گرم
  • زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: کمتر از نصف قاشق چای‌خوری
  • آویشن: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری پر
  • روغن سرخ کردنی
  • یک بسته ماکارانی فرمی (ساده و رشته‌ای ترجیحا نباشد)
  • سیب‌زمینی: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم

طرز تهیه‌ی ماکارونی پنیری؛ خلق طعم جدید در قرنطینه

طرز تهیه‌ی ماکارونی پنیری؛ خلق طعم جدید در قرنطینه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد کرده و با روغن تا جایی سرخ کنید که رنگ آن‌ها شیشه‌ای شود.

۲. سویا یا گوشت را به آن اضافه کنید و با شعله‌ی ملایم آن را از هم جدا جدا کنید.

۳. رب، ادویه و نمک را به آن اضافه کنید.

۴. فلفل دلمه‌ای و قارچ را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی شعله‌ی ملایم بپزد.

۵. یک لیوان آب به مواد اضافه و زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد.

۶. آب ماکارانی گذاشته و بعد از ۱۵ دقیقه آب‌کش کنید.

۷. بعد از آبکش کردن، سیب‌زمینی‌ها را ورقه ورقه‌ای کنید و کف قابلمه‌ای که می‌خواهید غذا را دم بگذارید، بچینید و کمی روغن به آن اضافه کنید. (شعله کم باشد)

۸. حالا یک لایه ماکارانی بریزید سپس کمی پنیر پیتزا و بعد مواد را اضافه کنید، دو مرتبه ماکارانی بریزید و این کار را تکرار کنید تا مارانی‌ها تمام شود. (دقت کنید آخرین لایه ماکارانی باشد و مقدار زیادی پنیر پیتزا)

۹. حالا مواد در فابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دم بکشد سپس سرو کنید.

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه بهترین نان ذرت را یاد بگیریم!

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

یک ,ماکارانی ,مواد ,قاشق ,کمی ,غذا ,اضافه کنید ,کنید و ,به آن ,را به ,نصف قاشق ,تهیه‌ی ماکارونی پنیری؛

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بهترین های جهان انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری phd مدیریت نحوه محاسبه حمل خاک در فهرست بها ابنیه وراه polspubmudab پروژه رشنال روز کتابخانه عمومی ایت الله خامنه ای اهواز دختر رویایی کره ای کهندانی رزرو تاکسی تویوتا کمری vip فرودگاه شیراز|تمام وقت به تمام نقاط ایران طلبه ظرفشور