محل تبلیغات شما
انواع ترشی و دانستنی‌هایی درباره‌ی آن (2)

ترشی سیب ورقه شده

معمولا کسی به ترشی انداختن سیب‌های درختی فکر نمی‌کند، چون آن‌ها خیلی شیرین هستند و اغلب در انواع کیک و دسر مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما ترشی آن‌ها نیز بسیار خوشمزه است. شاید یکی از دلایلی که خود من دوست نداشتم ترشی سیب درست کنم این است که به دلیل شیرینی خیلی زیاد به سرعت تخمیر می‌شوند، اما یکی از دوستان من یک ترشی مخلوط میوه‌ای فوق العاده درست کرد که بخشی از آن را هم سیب درختی تشکیل می‌داد.

این نوع ترشی با ورقه ورقه کردن سیب شروع می‌شود. استفاده از سیب ورقه‌ای باعث می‌شود که مایع ترشی سریعتر در آن‌ها نفوذ کند. البته ترشی سیب را هم می‌توان نگینی هم خلالی و هم ورقه کرد و یا اینکه مثل مارتا استیوارت معروف سیب را به صورت درسته ترشی انداخت. این ترشی را می‌توان با انواع غذا‌ها بخصوص غذا‌های گوشتی و کبابی مصرف کرد.

مواد لازم

  • آب: ۴۰۰ گرم
  • سرکه سفید: ۴۰۰ گرم
  • شکر: ۸۰ گرم
  • نمک: ۲۰ گرم
  • فلفل سیاه: ۴ گرم
  • تخم گشنیز: ۴ گرم

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

طرز تهیه

۱. آب، سرکه، شکر، نمک، فلفل سیاه و تخم گشنیز را با هم ترکیب کنید. توجه کنید که شکر و نمک کاملا حل شوند. می‌توانید نیمی از آب را گرم کنید و مواد را داخل این آب گرم بریزید تا شکر و نمک به طور کامل حل شوند. مایع باید شفات و تمیز باشد. نیمی دیگر از آب را به صورت آب سرد اضافه کنید تا مایع ترشی کاملا خنک شود.

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

۲. سیب‌ها را هسته بگیرید و از طول به دو نیم کنید و با رنده صفحه‌ای به قطر ۲ میلی متر برش بزنید.

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

۳. مایع ترشی را روی آن‌ها بریزید و بگذارید به مدت ۶۰ دقیقه مایع در آن‌ها فرو برود.

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

۴. برای دستیابی به نتیجه بهتر می‌توانید از روش وکیوم کردن ترشی استفاده کنید. به این ترتیب که آن‌ها را داخل کیسه زیب لاک بریزید و کاملا هوای آن را خالی کنید. به این روش ترشی سریعا تخمیر و آماده می‌شود.

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید


ترشی نخود سبز

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

ترشی درست کردن با حبوبات شاید کمی عجیب به نظر برسد، اما واقعیت این است که وجود دارد. ترشی نخود نه تنها با نخود سبز بلکه با نخود معمولی هم درست می‌شود، اما نوع سبز آن به دلیل رنگ زیبایش شاید جالب‌تر به نظر برسد.

این ترشی تلفیق طعم ترش و شیرین است و همچنین طعم سیر و فلفل چیلی است که هم عطر و بوی خوب و هم گرما به آن می‌بخشد. این ترشی با ظاهر سالاد مانندش برای همراهی با انواع پلو، پاستا و سیب زمینی عالی است.

مواد لازم

  • روغن گیاهی: ۱ قاشق غذاخوری (مثلا روغن بادام زمینی)
  • نخود سبز: ۱ پیمانه
  • نمک: ۱/۲ قلشق چای‌خوری
  • نعناع خشک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۱ حبه، پوست گرفته و له شده
  • فلفل چیلی: ۱ تا ۲ عدد، خرد شده و دانه گرفته

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

طرز تهیه

۱. داخل ماهیتابه، روغن را گرم کنید و نخود‌ها را به آن اضافه کنید. به مدت ۳ تا ۴ دقیقه آن‌ها را سرخ کنید تا نخود‌ها تغییر رنگ دهنده وظاهر آن‌ها روشن‌تر شود.

۲. نعناع خشک و کمی نمک را برای طعم دهی به نخود سرخ شده اضافه کنید و در ادامه سرکه، شکر، سیر و چیلی خرد شده را اضافه کنید.

۳. خوب بهم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. آن را مزه کنید و بنابر ذائقه خود مقداری به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

۴. مواد آماده شده را داخل شیشه تمیز ریخته و یک شب تا صبح بگذارید بماند تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند.

۵. آن را روی یک برگ گاهو به همراه گوجه و نان تازه سرو کنید.


ترشی نخود زرد

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

ترشی نخود را می‌توان با انواع سالا، گوشت پخته و غذا‌هایی که با مرغ درست می‌شوند، سرو کرد. می‌توانید آن را داخل خورش بریزید و یا با سیر تفت داده و به عنوان بغل بشقابی برای انواع غذا‌ها استفاده کرد. این ترشی خوشمزه را می‌توان داخل ساندویچ‌های سبک گیاهی هم استفاده کرد.

مواد لازم

  • نخود: ۲ پیمانه (یا دو قوطی نخود پخته)
  • سیر: ۵ حبه
  • پوست لیمو: ۳ برش
  • نمک: ۲ قاشق چای‌خوری
  • زیره: ۱ قاشق چای‌خوری (تفت داده شده و پودر شده یا کامل)
  • سرکه سفید: ۱ پیمانه
  • شکر: ۱/۳ پیمانه
  • زردچوبه: کمی به اندازه بین دو انگشت

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

طرز تهیه

۱. ۲ پیمانه خود را در ۵ پیمانه آب به مدت یک روز بخیسانید.

۲. آب آن‌ها را دور ریخته و داخل قابلمه بریزید و ۵ پیمانه آب تازه، برگ بو و ۳ حبه سیر را اضافه کنید و نخود‌ها را بپزید. شما می‌توانید ۲ قوطی کنسرو نخود استفاده کنید و این مرحله را انجام ندهید.

۳. سرکه، زردچوبه، زیره، سیر و پوست لیمو را کمی روی گاز گرم کنید فقط تا حدی که شکر داخل آن حل شود.

۴. در حالی که مایع ترشی در حال گرم شدن سریع است، نخود پخته را داخل شیشه بریزید و هالوپینوی حلقه شده را هم همراه آن داخل شیشه بریزید طوری که نزدیک دیواره شیشه باشد و از بیرون مشخص باشد.

۵. وقتی شکر داخل مخلوط مایع ترشی حل شد، آن را داخل شیشه و روی نخود‌ها بریزید. اگر مایع کم بود، کمی آب و سرکه به آن اضافه کنید تا روی نخود‌ها را کاملا بپوشاند.

۶. درب شیشه را ببندید و بگذارید یک ساعت روی کابینت بماند و خنک شود. پس از خنک شدن آن را در یخچال بگذارید و بگذارید ۲۴ ساعت بمانند سپس استفاده کنید. آن را در یخچال نگهداری کرده و ظرف ۲ هفته مصرف کنید.


ترشی بادمجان شکم‌پر

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

ترشی بادمجان شکم‌پر یکی از آن ترشی‌های مورد علاقه من است که با دیدن آن چشمانم برق می‌زند. این ترشی زیبا و خوشمزه همانند صندوقچه جواهرات است. بادمجان در حکم صندوقچه و مواد داخل شکم آن همانند زمرد و یاقوت سرخ هستند. این مدل ترشی بسیار شبیه به مکدوس است با این تفاوت که به جای روغن زیتون از سرکه برای نگهداری آن استفاده می‌شود.

شما می‌دانید که بادمجان شکم پر یکی از غذا‌های بسیار مشهور است که به شکل‌های مختلفی درست می‌شود، اما اگر بخواهید ترشی آن را هم داشته باشید، عالی است. برای درست کردن این ترشی خوشمزه، باید ابتدا آن را بپزید سپس آن را شکاف داده و شکمش را پر کنید.

معمولا در کشور ما ترشی بادمجان دو برش عمودی از سمت پایین می‌خورد و مواد داخل مرکز این دو برش ریخته می‌شود، اما ما در اینجا یک برش از پهلو دادیم که تنها بادمجان را شکاف می‌دهد و مواد در این شکاف ریخته می‌شود، به این ترتیب مواد بهتر داخل شکاف فرو رفته و احتمال بیرون ریختن آن‌ها کمتر است.

این نوع ترشی با بادمجان‌های کوچک و جوان درست می‌شود. من ترجیح می‌دهم از بادمجان‌های سبز نرسیده استفاده کنم، اما اگر در دسترس تان نبود همان بادمجان‌های سیاه کوچولو کافی است. برای این نوع ترشی از بادمجان باریک و کوچک استفاده کنید. بله درست است برخلاف اکثر مردم که از بادمجان دلمه‌ای تپل استفاده می‌کنند ما مدل باریک را ترجیح می‌دهیم. اگر بخواهم به یک نوع بادمجان اشاره کنم، بادمجان ژاپنی کشیده که امسال اتفاقا به وفور به بازار عرضه شدند، انتخاب خوبی است.

مواد لازم

  • بادمجان جوان: ۴۵۰ گرم
  • نمک: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیازچه: ۲ عدد (ریز شده)
  • چیلی قرمز: ۱ عدد
  • زنجبیل: ۲ تا ۳ سانت، ریز شده (۳۰ گرم)
  • سیر: ۳ حبه، ریز شده
  • سس سویا: ۱/۴ پیمانه (می‌توانید به جای آن از مقداری رب انار استفاده کنید)
  • سرکه سفید: ۱/۴ پیمانه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

طرز تهیه

۱. سر بادمجان‌ها را جدا کنید و سه برش افقی در طول هر بادمجان ایجاد کنید.

۲. بادمجان‌ها را داخل کاسه‌ای بزرگ بریزید. ۲ قاشق چای‌خوری نمک اولیه را روی آن‌ها بپاشید و ۱ پیمانه آب روی آن‌ها بریزید.

۳. یک عدد بشقاب را روی کاسه بادمجان‌ها بگذارید؛ و بگذارید ۲ ساعتی بادمجان‌ها خیس بخورند.

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

۴. مقداری آب را توی قابلمه ریخته و روی گاز به جوش آورید. بادمجان‌ها را داخل آب جوش گذاشته و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بگذارید بمانند تا نرم شوند. آن‌ها از داخل آب جوش درآورید و بگذارید به حدی خنک شوند که بتوانید آن‌ها را در دست بگیرید. هر کدام از بادمجان‌ها را به آرامی فشار دهید تا آب آن خارج شود.

۵. پیازچه، فلفل چیلی و سیر را داخل کاسه‌ای کوچک بریزید و با هم مخلوط کنید. با دقت داخل شکاف بادمجان‌ها را از این مخلوط پر کنید. بادمجان شکم‌پر را داخل ظرف ترشی بگذارید.

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

۶. سرکه، سس سویا، شکر و نمک را داخل کاسه‌ای کوچک با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی بادمجان‌های داخل ظرف بریزید و روی آن‌ها را بپوشانید. ظرف را داخل یخچال بگذارید.

۷. ترشی بادمجان شکم‌پرا را می‌توان روز بعد استفاده کرد. آن را طی یک هفته مصرف کنید. برای درست کردن این ترشی بهتر است از ظرف پهن استفاده کنید تا بادمجان‌ها به صورت افقی در ظرف قرار گیرند و مواد داخل شکم آن‌ها بیرون نریزد.

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید


ترشی سبزیجات ایتالیایی

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

Giardiniera اصطلاحی کلی برای ترشی‌هایی ست که با سبزیجات درست می‌شود. این ترشی‌های ایتالیایی انواع مختلفی دارند و با سبزیجت مختلفی درست می‌شوند که در کشور ما به عنوان ترشی مخلوط شناخته می‌شوند.

این ترشی برای همراهی با انواع غذا‌ها مثل برگرها، سالاد پاستا، تخم مرغ (املت)، هات داگ، سالاد تن، ساندویچ و . استفده می‌شود. این ترشی به دلیل استفاده از سبزیجات مختلف، رنگارنگ و زیباست. در این ترشی از فلفل دلمه‌ای، هویج، گل کلم، زیتون، هالوپینو و کرفس استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • گل کلم: ۱/۲ یک عدد، خرد شده به گل‌های کوچک
  • کرفس: ۱۰ شاخه، نگینی شده
  • هویج: ۵ عدد، نگینی یا حلقه‌ای
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲ عدد، نگینی شده
  • زیتون بدون هسته: ۱ پیمانه حلقه شده
  • فلفل سرانو: ۴ عدد

ادویه برای هر شیشه

  • اورگانوی خشک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • تخم گشنیز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • تخم خردل زرد: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • تخم رازیانه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • دانه فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • فلفل چیلی قرمز خرد شده: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • تخم کرفس: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • برگ بو: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه، دو نیم شده
  • روغن زیتون فوق بکر: ۱ قاشق غذاخوری

مایع ترشی

  • سرکه سفید: ۴ پیمانه
  • آب: ۴ پیمانه
  • نمک: ۲ قاشق چای‌خوری

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

طرز تهیه

۱. سبزیجات خرد شده را داخل ظرف یا کاسه واکنش ناپذیر بریزید. ۱/۴ پیمانه نمک ساده را روی سبزیجات بریزید و آب کافی بریزید تا روی آن‌ها را بپوشاند. بگذارید سبزیجات داخل آب نمک بمانند و به مدت ۶ ساعت یا یک شب تا صبح خیس بخورند.

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

۲. برای آماده کردن شیشه‌ها، ادویه‌ها را به اندازه گفته شده داخل هر کدام از شیشه‌ها بریزید، سیر و روغن زیتون را بگذارید برای بعد از آماده شدن مایع ترشی. در صورتی که می‌خواهید ترشی شما تند شود، مقداری فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و اگر دوست دارید طعم ملایمی داشته باشد، آن را حذف کنید.

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

۳. سبزیجات را شسته و آبکشی کنید و آن‌ها را بین شیشه‌ها تقسیم کنید. سبزیجات را داخل شیشه فشار دهید تا چفت هم شوند. سیر را داخل شیشه‌ها بریزید.

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

۴.آب، سرکه و نمک را بجوشانید. مایع جوشیده را روی سبزیجات داخل شیشه بریزید و کمی کمتر از ۱ سانت بالای شیشه را خالی بگذارید. روغن زیتون را روی ترشی‌ها بریزید. درب شیشه‌ها را با حوله کاغذی کاملا خشک کنید و درب شیشه‌ها را کاملا ببندید.

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

۵. اگر قصد دارید که طی ۲ هفته آینده آن را مصرف کنید، بگذارید شیشه‌ها به مدت ۱ تا ۲ روز در دمای اتاق بمانند سپس آن‌ها را داخل یخچال بگذارید. طعم آن‌ها در این زمان بهتر خواهد شد. بهتر است ۲ تا ۳ روز قبل از خوردن صبر کنید. آن‌ها را به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.

۶. اگر قصد دارید که ترشی سبزیجات ایتالیایی را به مدت طولانی‌تری نگهداری کنید، درب آن‌ها را کاملا سفت ببندید و در حمام آب جوش بگذارید. آن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. با دقت شیشه‌ها را بردارید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت بی حرکت بمانند. اگر این فرایند را برای ترشی‌ها انجام دهید بهترین زمان مصرف آن‌ها ۶ ماه است، اما می‌توان تا ۱ سال هم آن‌ها را نگه داشت. در مورد این ترشی در صورت دلخواه می‌توانید روغن را حذف کنید.

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید



راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه بهترین نان ذرت را یاد بگیریم!

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

ترشی ,داخل ,۱ ,۲ ,آن‌ها ,قاشق ,را داخل ,آن را ,آن‌ها را ,کنید و ,این ترشی ,داخل یخچال بگذارید ,قاشق چای‌خوریطرز تهیه۱

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Vivian's info مجله پزشکی وب لژیون کمک راهنما مسافر سعید چنگانیان(لژیون11) روکش نمای جدید ساختمان بدون نیاز به دیوار و نازک کاری brochinmumli sausufleta عشق یعنی خداLove is God Jaime's game عقیق Freddy's notes