محل تبلیغات شما

برترین‌ها: برای کاراملی کردن پیاز باید آن را با حرارت کم در زمان زیاد و با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی بشوند. پیاز، درون خود نوعی شکر دارد که وقتی آن را با حرارت کم و طولانی می‌پزید، این شکر آزاغد و موجب کاراملی شدن آن می‌شود و طعم عالی به غذا می‌بخشد.

پیاز‌های کاراملی به ویژه در سوپ، تارت، پیتزا یا حتی دیپ پیاز عالی هستند. برای اینکه همه فوت و فن و اصول کاراملی کردن پیاز را یاد بگیرید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیاز کاراملی

مواد لازم (میزان آن به خودتان بستگی دارد)

  • چندین عدد پیاز متوسط (سفید، قرمز یا زرد)
  • روغن زیتون
  • کره (اختیاری)
  • نمک
  • شکر (اختیاری)
  • سرکه باامیک (اختیاری)

طرز تهیه پیاز کاراملی

طرز تهیه پیاز کاراملی

طرز تهیه

۱. قسمت بالای پیاز را برش دهید و جدا کنید. آن را از وسط نصف کنید و طرف صاف آن را روی تخته قرار دهید؛ و با چاقوی تیز، آن را به صورت خلال‌های باریک و یکدست، برش دهید. در انتها، قسمت ریشه پیاز را جدا و خلال‌ها را پرپرکنید تا لایه‌های پیاز از هم جدا شوند.

۲. تابه‌ای با دیواره بلند انتخاب کنید. کف آن روغن زیتون و کره بریزید (برای هر یک عدد پیاز، یک قاشق چایخوری کافی است). تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کمی داغ شود. سپس خلال‌های پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا همه سطح پیاز‌ها با روغن پوشیده شوند.

۳. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه به آرامی سرخ شوند. پس از ۱۰ دقیقه کمی نمک و در صورت تمایل مقدار کمی شکر اضافه کنید و هم بزنید.

۴.  اگر می‌خواهید پیاز‌ها خشک و برشته نشوند، یک مقدار خیلی کم آب به تابه اضافه کنید.

۵. سپس پیاز‌ها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه روی حرارت بسیار کم بگذارید تا نرم و کاراملی شوند. در این فاصله چند بار آن‌ها را هم بزنید تا همه به طور یکدست طلایی شوند.

۶. شاید پس از ۲۰ دقیقه اولیه لازم باشد روغن بیشتری به تابه اضافه کنید.

۷. پس از اینکه رنگ پیاز‌ها تغییر کرد، با قاشق فی دایم آن را هم بزنید تا یکدست سرخ و از سوختن پیاز‌ها پیشگیری شود.

۸. اگر دوست داشته باشید طعم خوبی به پیاز‌ها بدهید، در انتهای پخت کمی سرکه باامیک به آن اضافه کنید.

۹. پیاز کاراملی را می‌توانید چندین روز در یخچال در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه بهترین نان ذرت را یاد بگیریم!

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

پیاز ,کاراملی ,روغن ,پیاز‌ها ,کم ,شوند ,آن را ,اضافه کنید ,کنید و ,پیاز را ,هم بزنید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

vinglipshora یاد من باشد تنهـــــ ــــا هستم کلبه عکس آتیه سبز ( کنگره60 درمان اعتیاد) peecohanra کمک دیجیتال Barbara's style آموزشی Cheap NHL Washington Capitals Jerseys With Fine Workmanship On Sale. اَلسّلامُ عَلیک یا أبَاالْفَضْلِ الْعَبّاسَ بْنَ أمِیرِالمُؤمِنِینَ فیلم