محل تبلیغات شما

مجله افق‌کوروش: خورش داوود پاشا یا به قول خود ترک‌ها کوفته داوود پاشا» یکی دیگر از غذا‌های اصیل و قدیمی ترکیه‌ای است که از ظاهرا نامش را از داوود پاشا، یکی از شاهزاده‌های مشهور عثمانی گرفته است.

طرز تهیه‌ی خورشت داوود پاشا؛ با گوشت یا مرغ

این خورش خوشمزه که یک جور‌هایی شبیه خورش فسنجان خودمان است (البته بسیار ساده‌تر و بدون گردو) در کشور‌های سوریه و یونان هم پرطرفدار است در ایران هم بسیار مشهور و محبوب است، چون هم بسیار لذیذ است و هم خیلی سریع آماده می‌شود. طرز تهیه خورش داوود پاشا اصل ترکیه با گوشت چرخ کرده یا مرغ را دراین مطلب بخوانید.

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده مخلوط: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط و ۱ عدد بزرگ
  • پودر نعنا خشک: دو قاشق مرباخوری
  • رب انار ملس: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آرد معمولی: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه‌ی خورشت داوود پاشا؛ با گوشت یا مرغ

طرز تهیه‌ی خورشت داوود پاشا؛ با گوشت یا مرغ

طرز تهیه

ابتدا پیاز‌ها را ریز و نگینی خرد کنید. پیاز‌ها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. به پیاز‌های در حال تفت فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی ادویه گرفته شود. وقتی پیاز‌ها طلایی شدند پودر نعنا را هم اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید. سپس رب انار را اضافه کنید، دو لیوان آب بریزید و اجازه دهید این ترکیب جوش بیاید و غلیظ شود.

در این فاصله گوشت خورش را آماده کنید. یک عدد پیاز بزرگ را رنده کنید، آب پیاز را بگیرید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل و ادویه و ۳ قاشق غذاخوری آرد معمولی هم به آرد اضافه کنید. گوشت را با ادویه و آرد و پیاز خوب ورز دهید و به صورت قلقلی درآورید. به مدت یک ساعت گوشت‌های قلقلی را در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.

حالا گوشت‌های قلقلی را در مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید. سپس گوشت‌های قلقلی سرخ شده را به مایه پیاز و رب اناری که درست کرده بودید اضافه کنید و اجازه دهید خورش داوود پاشا روی شعله ملایم گاز خوب جا بیفتد و مزه بگیرد. خورش داوود پاشا یک خورش کم آب و غلیظ است. خورش داوود پاشا را با نان یا برنج میل کنید.

طرز تهیه‌ی خورشت داوود پاشا؛ با گوشت یا مرغ

نکته

خورش داوود پاشا را با مرغ هم می‌توانید درست کنید. برای این کار از گوشت چرخ کرده مرغ به جای گوشت چرخ کرده مخلوط استفاده کنید. اگر هم به جای مرغ از گوشت بوقلمون استفاده می‌کنید که چه بهتر. اگر طعم رب انار را دوست ندارید به جای آن از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. در این صورت رب را هم با پیاز سرخ کنید تا طعم خامی رب گرفته شود.

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه بهترین نان ذرت را یاد بگیریم!

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

داوود ,گوشت ,هم ,خورش ,دهید ,پاشا ,داوود پاشا ,چرخ کرده ,اضافه کنید ,گوشت چرخ ,خورش داوود ,خورشت داوود پاشا؛ ,تهیه‌ی خورشت داوود

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

fledelicun راه اندازی آشپزخانه صنعتی siopiamicmo suldepicurr "ТИББИ НИЁГОН" رنگین کمان داراب getanounsand بازاریابی اینترنتی و غیره عکس های پروفایل پسرانه خفن خاص و دخترانه زیبا و غمگین برای تلگرام Craig's page