محل تبلیغات شما
وب سایت روزیاتو: این غذا را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.
 
مواد لازم (۴ نفر)

  •     ۳ عدد تخم مرغ درشت
  •     ۲۵۰ گرم گوشت با چربی زیاد
  •     ۱ عدد پیاز متوسط
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  •     ۵ پیمانه برنج پخته شده
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱ قاشق چایخوری شکر
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس سویا

دمپختک با خاگینه
 
طرز تهیه

  1. تخم مرغ را در یک کاسه با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک افزوده و دوباره هم بزنید.
  2. گوشت پرچربی را به تکه های بسیار ریز خرد کنید. پیازها را نیز خرد کنید.
  3. روغن را درون تابه داغ کرده و تخم مرغ را درون آن ریخته و هم بزنید. پس از خاگینه شدن، تخم مرغ را از تابه خارج کنید.
  4. گوشت چربی دار را درون تابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا روغن انداخته و برشته شوند. آن ها را از تابه خارج کنید.
  5.  پیاز خرد شده را ریخته و تفت دهید تا سبک شوند. سپس برنج پخته شده را بیفزایید. ۲ تا ۵ دقیقه هم بزنید. نمک، فلفل سیاه و سس سویا را افزوده و مخلوط کنید.
  6.  در آخر، خاگینه و گوشت را افزوده و هم بزنید.
  7.  این غذا را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه بهترین نان ذرت را یاد بگیریم!

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

هم ,بزنید ,گوشت ,تابه ,مرغ ,خرد ,هم بزنید ,تخم مرغ ,مرغ را ,را درون ,افزوده و

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

erhoptuide Jamie's page marevenwa temrebungti اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها خورشید ولایت مطالب اینترنتی derrsemaspo سفته و مسائل کاربردی آن omraninfo