محل تبلیغات شما

مجله دیجی‌کالا - تارا قهرمانی: اگر به دنبال یک وعده غذایی کم کربوهیدرات (Low Carb) برای شام یا ناهار هستید، سینه مرغ شکم پر با اسفناج یک گزینه‌ی عالی با ظاهری جذاب و طعمی منحصربه‌فرد است. پنیر خامه‌ای و پارمزان موجود در این غذا طعم بسیار خوبی به مرغ و اسفناج می‌دهد.

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با اسفناج و پنیر بسیار ساده است؛ این ویژگی در کنار طعم خوشمزه، این غذا را تبدیل به یک انتخاب عالی برای برنامه‌ی غذایی هفته می‌کند. این غذا علاوه بر مناسب بودن برای کسانی که رژیم کتوژنیک دارند، یک غذای عالی برای بچه‌هایی است که زیاد سبزیجات نمی‌خورند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با اسفناج را به شما آموزش دهیم.

چطور سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج درست کنیم؟

مواد لازم

  • سینه مرغ بدون استخوان: ۳ تکه
  • اسفناج پخته: ۴ قاشق غذاخوری
  • قارچ سرخ شده: ۲۵۰ گرم
  • پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: ۴ قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

چطور سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج درست کنیم؟

چطور سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج درست کنیم؟

طرز تهیه

۱. اسفناج‌ها را همراه با قارچ، پنیر پارمزان، پنیر پیتزا، پنیر خامه‌ای، پنیر چدار، نمک و فلفل در یک کاسه بریزید و با یک قاشق خوب مخلوط کنید.

چطور سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج درست کنیم؟

۲. با استفاده از یک چاقوی تیز، سینه مرغ را از پهنای آن یک برش بزنید، طوری که بتوانید آن را مانند تصویر باز و روی تخته پهن کنید. دقت کنید که چاقو به انتهای سینه مرغ نرسد.

چطور سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج درست کنیم؟

۳. وقتی سینه مرغ را روی تخته باز کردید، یک لایه سلفون یا کیسه فریز روی آن بکشید و با بیفتک کوب یا گوشت کوب به آرامی روی آن ضربه بزنید تا بافت گوشت باز و نازک شود.

چطور سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج درست کنیم؟

۴. سلفون را بردارید و دو طرف سینه مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید.

چطور سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج درست کنیم؟

۵. روی نیمی از سینه مرغ چند قاشق از مخلوط اسفناج، قارچ و پنیر قرار دهید.

چطور سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج درست کنیم؟

۶. حالا طرف دیگر سینه مرغ را روی آن قرار دهید. دقت کنید که باید به اندازه‌ای از مخلوط اسفناج در وسط گوشت قرار داده باشید که مانند تصویر لبه‌ها به هم برسند.

چطور سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج درست کنیم؟

۷. تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید و مرغ را روی آن قرار دهید. بعد از ۱۰ دقیقه مرغ را به آهستگی پشت‌ورو کنید تا طرف دیگر آن هم ۱۰ دقیقه گریل شود. می‌توانید در تابه را بگذارید تا قسمت‌های ضخیم‌تر مرغ هم به خوبی پخته شود.

چطور سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج درست کنیم؟

دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی

راهنمای پخت چند شیرینی خانگی بدون فر

طرز تهیه بهترین نان ذرت را یاد بگیریم!

سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید

مرغ ,سینه ,یک ,روی ,اسفناج ,پنیر ,سینه مرغ ,مرغ را ,با اسفناج ,روی آن ,پر با

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت بست اندیشه های سیاسی mouldsengineering ligamlchuckmalp Angel of Death گل لبخند مینویسم برای دلم roquangianon پروژه های دانشجویی دانشجویان ، فایلهای گرافیکی ، مرجع کامل فایل دانشجویی artiggerou